Adresa
Makedonska 30,
11000 Beograd, Srbija

Telefon
+381 22 617-397

E-mail
office@laborsrb.com

Labor SRB

Proizvodnji drvenih podova i podnih obloga.

Premium parketi za vaše podove

Ponosni smo na naše proizvode, cenimo naše klijente, kupce i sa zadovoljstvom možemo da podelimo našu stručnost kako bismo vam pomogli sa svim vašim potrebama za prvoklasnim parketima.

COMPANY PROFILE

Labor Srb“ je osnovana 2015. godine na osnovu 40-godišnjeg iskustva u sektoru obrade drveta i proizvodnje parketa Patricija Dei Tosa, osnivača Itlasa i Labor Legnoa – italijanskih firmi sa sedištem u Kordinjanu (regija Veneto, Italija) – lideri na italijanskom tržištu u proizvodnji drvenih podova i podnih obloga

„Labor Srb“ se prostire na ukupnoj površini od 60.000 kvadratnih metara i nalazi se u Sremskoj Mitrovici u Vinogradarskoj ulici br. 6. Preduzeće obavlja celokupan proces proizvodnje od trupca do gotovog poda sa kapacitetom od 1000 kvadratnih metara dnevno. Finalni proces obrade parketa  se obavlja  najsavremenijom i jedinstvenom tehnologijom LED uljenja.

LABOR SRB “ se direktno bavi pronalaženjem i nabavkom svojih repromaterijala,   čime je u mogućnosti da garantuje  sigurno i sertifikovano poreklo svake vrste drveta . Uz najveću pažnju i poštovanje ekoloških standarda, bira šume samo iz legalnih izvora u kojima se upravlja pravilno i odgovorno i pridržava  sertifikacije materijala, FSC ® programa.

Vizija

Vizija kompanije je “biti spona  između čoveka i prirode, kombinovati dizajn, inovacije i održivosti s ciljem stvaranja pozitivnog uticaja na zajednicu i buduće generacije“.

Zdravo za život
0 %
Autoktoni hrast
0 %
Iz prirode
0 %